'Bakkali dicht bij vertrek bij RSC Anderlecht, ploeg uit Eredivisie meldt zich'

'Bakkali dicht bij vertrek bij RSC Anderlecht, ploeg uit Eredivisie meldt zich'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 19:32wo 27-01-2021 om 19:32

Zakaria Bakkali is welkom bij Sparta Rotterdam. Dat maakte technisch directeur Henk van Stee duidelijk aan het Algemeen Dagblad eerder deze week, enkel mocht Bakkali geen geld kosten. Nu gaat de trainer van SParta nog een stapje verder.

Dinsdagochtend bleek dat Bakkali mogelijk de overstap maakt van Anderlecht naar Sparta. De zaakwaarnemer van de oud-PSV'er heeft hem aangeboden op Het Kasteel, bevestigt Van Stee. "Wij hebben tot dusver alleen geen idee hoe hij er fysiek voor staat", laat de technisch directeur van Sparta weten aan het AD.

De trainer van Sparta, Henk Fraser, doet er nog een schepje bovenop en geeft tegenover Rijnmond aan dat hij Bakkali graag zijn rangen ziet versterken. "Kwalitatief is hij een uitstekende speler", verklaart Fraser immers. "Ik vond het vroeger altijd een heel leuk ventje, maar dat ventje is inmiddels een man geworden en dan komen er ook andere zaken bij kijken. Maar ik ga niet ontkennen: het is kwaliteit. Maar hoe het verder gaat lopen, dat is niet aan mij om te zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws