Cercle Brugge ziet voormalig aanvaller schitteren in de Ligue 1

Cercle Brugge ziet voormalig aanvaller schitteren in de Ligue 1

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 22:34ma 30-11-2020 om 22:34

De supporters van Cercle Brugge zullen ongetwijfeld goede herinneringen overhouden aan Irvin Cardona. De Franse spits was tussen 2017 en 2019 actief voor de Vereniging, en liet bij vlagen zien over welk talent hij beschikte. Ondertussen speelt Cardona bij Stade Brest, en doet hij het ook daar uitstekend.

Irvin Cardona verzekerde zich gisteren van zijn vierde doelpunt in elf wedstrijden bij Stade Brest. De Fransman kon achteraf op heel wat lof rekenen van trainer Olivier Dall'Oglio. "Cardona is in topvorm. Hij kan dit seizoen nog heel veel betekenen voor onze club. We zijn bijzonder blij om over een spits van zijn kwaliteiten te beschikken", verklaarde de Brest-trainer na de wedstrijd. Ook het Franse L'Equipe benadrukte dat Cardona wekelijks progressie laat zien bij de Bretoense club. 

Stade Brest kocht Cardona vorige zomer voor 1,5 miljoen euro van AS Monaco. Bij de Zuid-Franse club kwam Cardona nooit in de plannen voor, en zelfs na twee goede uitleenbeurten aan Cercle Brugge mocht Cardona beschikken bij de Monegasken. Cardona speelde 38 wedstrijden voor de Brugse vereniging en scoorde er 15 keer en gaf 8 assists. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws