Joos over vertrek van Mulder en Degryse bij Extra Time: Hele goeie analisten

Joos over vertrek van Mulder en Degryse bij Extra Time: "Hele goeie analisten"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 20:10ma 30-11-2020 om 20:10

Elke maandagavond staat Extra Time op de tv-gids op canvas. Filip Joos en Frank Raes analyseren de afgelopen speeldag van de Jupiler Pro League met twee andere gasten. Vorige jaren waren Jan Mulder en Marc Degryse ook af en toe te gast bij Extra Time, maar zij maakten de overstap naar VTM.

Filip Joos en Frank Raes blijven trouw op hun post bij de vrt. Joos vond het wel spijtig toen hij hoorde dat beide analisten verhuisden naar VTM. "Dat waren hele goeie analisten bij ons. Maar als ik ze nu in drie minuten tussen twee reclameblokken door een goed punt hoor maken, denk ik: Bij ons had je toch meer tijd om het uit te leggen. Let op, mensen maken keuzes en ik begrijp hen heel goed. Frank en ik zijn misschien te conservatief. Wij zijn zittenblijvers, braaf bij de VRT", liet Joos weten aan Het Nieuwsblad.

Ook Johan Boskamp vertrok al uit het programma. Frank Raes vindt dat ze het vertrek van deze analisten goed hebben opgevangen. "We hebben die 'personeelswissels' goed overleefd. Wesley Sonck, Arnar Vidarsson, Youri Mulder en Gert Verheyen zijn evenwaardige vervangers", zei Frank Raes aan Het Nieuwsblad.

"In al die jaren zijn er toch veel dingen veranderd", vertelt Joos. "Het is moeilijker geworden om spelers in de studio te krijgen. Als we winnen, zullen we misschien komen. Dat wordt meer en meer gezegd. Omdat spelers dan minder iets verkeerd kunnen zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Jupiler Pro League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws