KRC Genk pakt uit met primeur en zoekt naar de nieuwe Martens

KRC Genk pakt uit met primeur en zoekt naar de nieuwe Martens

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 12:00do 26-11-2020 om 12:00

KRC Genk leverde in het verleden heel wat geweldige keepers af. Denken we maar aan Thibaut Courtois of Koen Casteels. In de toekomst willen de Limburgers ook geweldige keeperstrainers afleveren. KRC Genk start daarom met een uniek project.

KRC Genk gaat zelf keeperstrainers klaarstomen in een nieuw opleidingsprogramma. Iedereen met wat ervaring tussen de palen mag zich voor 8 december aanmelden. De technische staf zal dan een selectie maken. De opleiding gaat begin 2021 van start.

"Dit is een enorme kans voor keeperstrainers in spe om enerzijds knowhow van ons mee te krijgen en anderzijds ook hun knowhow en skills tentoon te kunnen stellen op het hoogste niveau", aldus Guy Martens, de huidige keeperstrainer van KRC Genk.

Technisch directeur Koen Daerden hoopt dat dit project zijn vruchten zal afwerpen. "KRC Genk leverde de voorbije jaren enkele kleppers af die momenteel tussen de palen staan bij de grootste Europese clubs. Daaraan meewerken is een opportuniteit waarvan elke keeperstrainer droomt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws