Ook Miazga spaart Anderlecht niet: Dit verlies hebben we aan onszelf te danken

Ook Miazga spaart Anderlecht niet: "Dit verlies hebben we aan onszelf te danken"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 07:00ma 23-11-2020 om 07:00

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen K. Beerschot V.A en ging met 2-1 onderuit tegen de Kielse Ratten. Lukas Nmecha en Vincent Kompany waren achteraf bijzonder scherp voor de ploeg. Ook Chelsea-huurling Matt Miazga weet dat het beter moet.

"Ik vind het niet nodig om excuses te zoeken: we hebben dit verlies aan onszelf te danken", gaf de Amerikaan aan bij Het Laatste Nieuws. "Beerschot was veel scherper - ze wilden het meer. Tegen Anderlecht plooit elke ploeg zich dubbel. Als wij dat dan niet doen, gaan we geen matchen winnen", is Miazga duidelijk.

Na de partij gaf Kompany nog toe dat hij stevige woorden sprak in de kleedkamer. "Wat er gezegd is, hou ik liever intern", laat Miazga zich daarover uit. "In the end wilde Beerschot het gewoon meer dan wij en dat kan niet. We hebben afgesproken dat we nooit meer met zo'n mentaliteit zullen spelen", klinkt het.

Komende zondag wacht de belangrijke derby tegen aartsrivaal Standard. "De match tegen Standard wordt in vele opzichten belangrijk. We zullen all-in moeten gaan", besluit Miazga.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws