Holzhauser onzichtbaar in eerste stadsderby: Iedereen kan mindere dag hebben

Holzhauser onzichtbaar in eerste stadsderby: "Iedereen kan mindere dag hebben"

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 20:45ma 26-10-2020 om 20:45

Beerschot is er niet in geslaagd te stunten in de eerste stadsderby tegen Royal Antwerp FC in eerste klasse sinds 2004. Beerschot kon maar moeilijk zijn stempel drukken op de wedstrijd en daar zat de zwakke prestatie van spelmaker Raphael Holzhauser. Zijn coach wilde hem echter niet afvallen na de match.

Bij Antwerp was Lior Refaelov op de afspraak met een doelpunt en een assist, maar bij Beerschot bleef draaischijf Holzhauser onder de verwachtingen.Het is trouwens niet dat de Oostenrijker overal werd geschaduw, maar toch liep het veel minder. In het Beerschotkamp haastte men zich om het onopvallende optreden met de mantel der liefde te bedekken.

"Ik ga niet in op individuele prestaties", zei trainer Hernán Losada aan Het Laatste Nieuws. "Iedereen kan al eens een mindere dag hebben. Overigens waren we gedurende een groot deel van de wedstrijd collectief de betere ploeg. En Rapha maakte deel uit van dat collectief."

Een aanwijsbare reden voor de matige prestatie van Holzhauser was er dus niet, maar het is hem duidelijk vergeven, want over tien speeldagen bekeken is en blijft de linkspoot één van de smaakmakers van de Jupiler Pro League met zeven goals en zes assists in tien matchen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws