'Anderlecht mikt op uitleenbeurt, maar moet eerst akkoord over contract vinden'

'Anderlecht mikt op uitleenbeurt, maar moet eerst akkoord over contract vinden'

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 10:31zo 09-08-2020 om 10:31

RSC Anderlecht mikt volop op de doorstroming van de jeugd, al kan natuurlijk niet elke belofte op speelminuten rekenen. Daarom zitten de Brusselaars met een dubbele uitleenbeurt in het hoofd. Zowel Lucas Lissens als Mathis Suray mogen vertrekken op tijdelijke basis. Bij die laatste is er wel nog een kink in de kabel.

Anderlecht heeft nog steeds plannen met Suray, maar eigenlijk heeft die helemaal geen contract meer bij paars-wit. Zijn vorige verbintenis liep af op 30 juni. Tot op heden heeft het bestuur nog steeds geen overeenstemming gevonden over een nieuwe termijn, meldt het goed geïnformeerde Anderlecht-Online. Daardoor was Suray ook niet van de partij in het duel van de U21 met KAA Gent.

De onderhandelingen tussen beide partijen zijn wel volop aan de gang. Als Anderlecht en Suray elkaar weten te vinden, is er een uitleenbeurt op til. Datzelfde geldt voor de negentienjarige Lissens. Welke clubs Suray, een aanvallende middenvelder, en Lissens, een verdediger, zouden willen overnemen, is voorlopig niet duidelijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws