Scheidsrechters voor speeldag 1 bekend, Visser fluit als eerste

Scheidsrechters voor speeldag 1 bekend, Visser fluit als eerste

07-08-2020 13:15
9

Zaterdag is het zover, dan begint het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League. De matchen voor speeldag 1 lagen al vast. Nu is het ook duidelijk welke scheidsrechters de komende dagen in actie komen. 

Lawrence Visser krijgt de eer om het eerste fluitsignaal van het seizoen 2020 - 2021 te laten klinken. Zaterdag fluit hij immers Club Brugge – Charleroi. Thibaud Nijssen en Jo De Weirdt zijn de assistenten van dienst. Wim Smet fungeert als vierde ref. Erik Lambrechts is de VAR met dienst. Het duel in het Jan Breydelstadion begint om 16u30 en is LIVE te volgen bij VoetbalPrimeur.be.

Ook Nathan Verboomen komt zaterdag in actie. Hij fluit vanaf 19u het duel tussen Royal Antwerp FC en Royal Excel Moeskroen. Nog om 19u is er Standard - Cercle Brugge met Jonathan Lardot als de man in het zwart. 

Op zondag fluit Jan Boterberg vanaf 13u30 STVV - KAA Gent. Erik Lambrechts is aangeduid om vanaf 16u Zulte Waregem - KRC Genk te leiden. Alexandre Boucaut staat vanaf 18u15 in voor KV Mechelen - Anderlecht. Kevin Van Damme moet vanaf 20u45 in actie komen bij KV Kortrijk - Waasland-Beveren.

Maandag staan er nog twee duels op programma. Lothar D'Hondt fluit om 19u Oud-Heverlee Leuven - KAS Eupen. Er is ook nog KV Oostende - Beerschot om 19u met Bram Van Driessche als scheidsrechter.