'Dybala en Juventus gaan voor tweede lustrum: best betaalde speler na Ronaldo'

'Dybala en Juventus gaan voor tweede lustrum: best betaalde speler na Ronaldo'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 10:24di 14-07-2020 om 10:24

Paulo Dybala en Juventus naderen een akkoord over contractverlenging, meldt het in Turijn gezetelde Tuttosport. De 26-jarige spelmaker uit Argentinië moet één van de gezichtsbepalende figuren worden van het Juventus van de toekomst.

Dybala kwam in 2015 over van Palermo en lijkt op weg naar zijn tweede lustrum in het zwart-wit. Volgens Tuttosport is het de bedoeling dat zijn tot 2022 doorlopende verbintenis wordt verlengd tot 2025. Waarschijnlijk wordt het nieuws begin augustus – tussen de laatste Serie A-speeldag en de hervatting van de Champions League – wereldkundig gemaakt.

Hiermee kijkt Juventus alvast naar de toekomst: wanneer routiniers als Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Cristiano Ronaldo gestopt zijn, moet Dybala de nieuwe lichting van De Oude Dame vertegenwoordigen. Waarschijnlijk zal hij in de toekomst ook de aanvoerdersband dragen. In financieel opzicht gaat de linkspoot er en in ieder geval niet op achteruit: naar verluidt wordt hij met een jaarsalaris van circa tien miljoen euro de best betaalde Juventus-speler na Ronaldo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws