Ex-speler van Club Brugge imponeert in Serie A: 'Grootste verrassing'

Ex-speler van Club Brugge imponeert in Serie A: 'Grootste verrassing'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 14:30vr 10-07-2020 om 14:30

Laatste update: vrijdag 10 juli 2020 om 14:32vr 10-07-2020 om 14:32

Hellas Verona-coach Ivan Juric denkt dat Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge) een grote toekomst tegemoet gaat. De Hellas-middenvelder, die na dit seizoen de stap maakt naar Fiorentina, was tegen Internazionale een van de uitblinkers.

"Ik moet eerlijk zeggen dat Amrabat de grootste verrassing uit mijn carrière is", geeft Juric na afloop aan, geciteerd door Football Italia. "Hij is ongelooflijk intelligent en houdt van de club en de staf. In het begin was het lastig omdat hij de taal nog niet kende en hij die stoere, Marokkaanse persoonlijkheid had, maar hij is een revelatie en ik denk dat hij nog veel beter kan worden."

Amrabat zou eigenlijk deze maand al naar zijn nieuwe club Fiorentina verhuizen, maar heeft toestemming gekregen om het huidige Serie A-seizoen af te maken bij Hellas. In Verona was hij een onmisbare schakel op het middenveld: hij speelde dit seizoen 28 wedstrijden. Een doelpunt maken lukte hem niet. Hij kwam ook één seizoen uit voor Club Brugge, maar kon Mats Rits of Ruud Vormer niet uit de basiself spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Had Club Brugge Amrabat meer tijd moeten gunnen?

Ja
77%
Nee
23%
(248 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws