Beerschot zet puntjes op de i in Duitsland, maar reist af zonder jong talent

Beerschot zet puntjes op de i in Duitsland, maar reist af zonder jong talent

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 15:12do 09-07-2020 om 15:12

K. Beerschot V.A. zit stilaan in de laatste rechte lijn richting die allesbepalende tweede augustus, wanneer het terugduel van de promotiefinale met Oud-Heverlee Leuven gepland staat. Op stage in Duitsland leggen de Antwerpenaren de laatste hand aan hun voorbereiding.

Tot en met vrijdag 17 juli zal Beerschot in het Duitse Kaiserau verblijven. Daar vindt het de perfecte faciliteiten terug om zich in alle rust klaar te stomen voor de finale van begin augustus. 26 spelers reisden mee af met de staf van Hernan Losada, enkel de twintigjarige Brian De Keersmaecker bleef achter in Antwerpen. Hij herstelt nog van een spierblessure.

De komende dagen zullen de Ratten voornamelijk intensief trainen, want oefenwedstrijden staan in Duitsland niet op het programma. Een dag na hun terugkeer kregen ze met Sint-Truiden wel meteen een sparringpartner voor de kiezen geschoven. Nadien oefent Beerschot ook nog tegen KV Kortrijk en Patro Eisden. Dario van den Buijs is er ook bij op stage. Hij is voorlopig de enige nieuwkomer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws