UPDATE: ‘Galatasaray speurt in Jupiler Pro League naar opvolger Diagne’

UPDATE: ‘Galatasaray speurt in Jupiler Pro League naar opvolger Diagne’

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 18:00zo 31-05-2020 om 18:00

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 07:46ma 01-06-2020 om 07:46

Terem Moffi heeft dit seizoen mooie dingen laten zien bij KV Kortrijk. Heel wat scouts hebben Moffi op hun lijstje staan, maar de Nigeriaan benadrukt bij Het Nieuwsblad dat hij niet voor het geld wil kiezen.

Moffi sloeg eerder al een lucratieve aanbieding af. "Nog voor ik bij KV Kortrijk tekende, werd ik gecontacteerd door een kerel uit de Emiraten. Ik zou er twintigduizend euro in de maand gaan verdienen. Verleidelijk! Mijn broers wisten het wel toen ik het ze vertelde. Maar ik dacht: ik ben twintig jaar. Wat moet ik met al dat geld?"

Moffi wil rustig verder bouwen aan zijn carrière. "Oké, elke Afrikaan droomt ervan om in Engeland, Spanje of Italië terecht te komen, maar alles op zijn tijd. Laat ik eerst hier maar eens proberen te bevestigen."

De keuze voor KV Kortrijk was dan ook grondig overwogen. "Ik kon ook naar Noorwegen, maar België is de ideale ­stepping stone om in een grote competitie te belanden. Klinkt misschien gek, maar ik heb altijd in België willen spelen", besluit de Nigeriaan.

Update: Het Turkse Aksam meldt dat Galatasaray Terem Moffi op het verlanglijstje heeft staan. KV Kortrijk plukte de aanvaller voor 150.000 euro weg bij het Litouwse Riteriai en kan nu het veelvoud binnenhalen. Bij de Turkse topclub moet Moffi de opvolger worden van de verguisde Mbaye Diagne.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws