Hazard 100% fit en klaar voor de basis: ‘Hij heeft er alles aan gedaan’

Hazard 100% fit en klaar voor de basis: ‘Hij heeft er alles aan gedaan’

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 12:05zo 31-05-2020 om 12:05

Voor vele voetballers was de coronacrisis een doorn in het oog, maar niet zo voor Eden Hazard. De Rode Duivel kreeg zo ruimschoots de tijd om fit te worden, dat is inmiddels ook helemaal het geval.

Eind februari sloeg het noodlot opnieuw toe voor Hazard, nog maar net genezen van zijn vorige blessure en al meteen weer in de lappenmand. Een lange revalidatie drong zich op, het EK halen zou nog een uitdaging worden.

Enkele maanden en een wereldwijde pandemie later, ziet de wereld er alweer helemaal anders uit. Over het EK moet Hazard zich al geen zorgen meer maken, de heropstart van de Spaanse competitie werd het nieuwe doel. Daar is Hazard inmiddels volledig klaar voor.

Spilfiguur in de revalidatie van Hazard was Lieven Maesschalck. "Ik ken Eden inmiddels heel erg goed, hij heeft er alles aan gedaan om klaar te geraken voor het EK. Hij is nu ook helemaal klaar, niet voor het EK maar wel voor de eerste wedstrijd van de heropstart in Spanje", aldus de kinesist in De Zondag.

Hazard word gewoon weer in de basis verwacht vanaf midden juni, Real Madrid begint er weer aan met een wedstrijd tegen Eibar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws