UPDATE: ‘Engelse club meldt zich komende dagen voor Diagne’

UPDATE: ‘Engelse club meldt zich komende dagen voor Diagne’

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 12:33za 23-05-2020 om 12:33

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 09:14ma 01-06-2020 om 09:14

Enfant terrible Mbaye Diagne zal hoogstwaarschijnlijk nooit nog een shirt van Club Brugge dragen, maar in de Premier League zou Nottingham Forest wél interesse tonen. Dat nieuws stuurde de Senegalees zelfs in eigen persoon de wereld in. Dat bleek allemaal toch wat voorbarig, zegt hij nu.

Via zijn sociale media deelde Diagne recent nog een link waaruit bleek dat Nottingham de aanvaller wilde overnemen van eigenaar Galatasaray. Nu nuanceert hij dat verhaal. "Ik postte het, maar ik besefte niet wat er van aan was. Het was zeker niets officieels", zet Diagne de puntjes op de 'i' bij The Guardian. "Eens het gebeurd was, was het gebeurd. Het was zeker niet de bedoeling."

Formeel contact vanuit de Premier League of een andere competitie was er voorlopig niet. "Niet met mij, nee", aldus Diagne. "Alle onderhandelingen moeten via Galatasaray gaan en ik weet niet of iemand al contact met hen heeft opgenomen." Na zijn uitleenbeurt bij Club Brugge lijkt de reputatie van de Senegalees alvast stevig beschadigd, al lag dat vooral aan Philippe Clement, vindt Diagne zelf.

Update: Het Turkse Haberturk meldt dat Leeds United zich één van de komende dagen zal melden bij Galatasaray voor Mbaye Diagne. Na een mislukte passage bij Club Brugge lijkt er ook geen toekomst meer weggelegd in Turkije. Naar verluidt zoekt Cim Bom al naar een vervanger in de Jupiler Pro League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Diagne mee kunnen in de Premier League?

Ja
26%
Nee
74%
(148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws