Hele voetbalwereld looft De Bruyne: 'De beste ter wereld, de échte Galactico'

Hele voetbalwereld looft De Bruyne: 'De beste ter wereld, de échte Galactico'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 23:15wo 26-02-2020 om 23:15

Laatste update: donderdag 27 februari 2020 om 07:45do 27-02-2020 om 07:45

Daar was Kevin De Bruyne weer. De middenvelder wil er alles aan doen om de Champions League te winnen met Man City. In Madrid zette hij woensdag alvast een bijzonder goede stap.

Samen met Gabriel Jesus was onze landgenoot de grote uitblinker bij Man City. De Bruyne was goed voor een geweldige assist én een strafschopdoelpunt tegen Real Madrid. Het leverde hem ook heel wat lof op.


Journalist Kristian Jack van TSN had maar één woord nodig om de partij van De Bruyne te beschrijven. 'Meesterklasse', klonk het op Twitter. Dat vond ook James Dodd van Fox Sports. 'Poppenmeester, hij trok over het hele veld aan de touwtjes.'

Ook Simon Bajkowski van Manchester Evening News spaarde de lof niet. 'De Bruyne is zoals gewoonlijk weer een klasse beter dan de rest', schreef hij. Eenzelfde gevoel bij zijn collega Stuart Brennan. 'Briljant van De Bruyne'.

Eleven Sports kroonde De Bruyne dan weer tot 'de échte Galactico'. Journalist Caio Alves bestempelde de Man City-sterkhouder tot 'de beste middenvelder ter wereld'.

Voor de UEFA Champions League was het duidelijk, 'Maestro Kevin De Bruyne' was de Man van de Match. Dat vond men ook bij het Franse Foot Mercato. 'Op een atypische plek maakte zijn kwaliteit het verschil. De middenvelder nam zijn verantwoordelijkheid en dacht steeds aan het collectief', schrijft de Franse bron.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws