Ronaldo belaagd: Ik ben nu weer gekalmeerd, de ergernis is verdwenen

Ronaldo belaagd: "Ik ben nu weer gekalmeerd, de ergernis is verdwenen"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 09:55do 12-12-2019 om 09:55

Laatste update: donderdag 12 december 2019 om 09:57do 12-12-2019 om 09:57

Cristiano Ronaldo heeft een bijzondere Champions League-avond achter de rug. Niet omdat hij weer een trefzeker was, maar vooral vanwege de supporters die in de slotfase om de haverklap op de superster van Juventus afkwamen.

De eerste die het veld op rende, een supporter in het shirt van Juventus met daarop de naam van Ronaldo, kreeg nog een knuffel van de lachende Portugees, maar zijn gemoed draaide als een blad aan een boom toen er in de minuten daarna nóg twee veldbestormers op hem afkwamen. Na de wedstrijd werd Ronaldo zelfs in zijn nek gepakt door een man die een selfie met hem wilde maken.

Ronaldo reageerde woedend en verkocht de man bijna een trap. "Ik ben nu weer gekalmeerd, de ergernis is verdwenen", reageert de 34-jarige spits, die de 0-2 maakte tegen Bayer Leverkusen. "Ik hou van zulke grote wedstrijden, waarin het ergens om gaat. De tweede helft hebben we fantastisch gespeeld, kansen gecreëerd en doelpunten gemaakt." Gonzalo Higuain tekende in de blessuretijd voor de 0-2. Ronaldo: "Het is leuk om samen te spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws