UPDATE: Ook het tweede beroep van Standard in zaak Mpoku werpt haar vruchten af

UPDATE: Ook het tweede beroep van Standard in zaak Mpoku werpt haar vruchten af

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 17:40wo 11-12-2019 om 17:40

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 15:25vr 13-12-2019 om 15:25

Standard Luik gaat weer in beroep tegen de schorsing van Paul-José Mpoku. De middenvelder kreeg van de geschillencommissie vier speeldag, waarvan twee met uitstel plus een boete van 3.000 euro.

Op de clubwebsite van de Rouches laat de club nu weten dat het niet akkoord gaat met de schorsing van Mpoku. Eerder ging Standard al in beroep tegen de schorsing van drie speeldagen. Die werd vervolgens omgezet naar vier speeldagen, waarvan twee met uitstel.

‘Paul-José Mpoku en onze club hebben beslist om in beroep te gaan tegen de beslissing van de Geschillencommissie dinsdag waarbij er 2 speeldagen effectieve schorsing (en 2 voorwaardelijke speeldagen) werden opgelegd’, klinkt het bij Standard. Bij de straf van Mehdi Carcela (3 speeldagen) legt het zich wel neer.

Update: Het beroep van Standard lichtelijk geholpen. De Geschillencommissie Hoger Beroep besliste dat Mpoku twee wedstrijden geschorst is, waarvan één met uitstel. De schorsing gaat in vanaf 13 december. Mpoku mist dus de klassieker tegen Anderlecht. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede beslissing van Standard?

(931 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws