UPDATE: 'Naast Barcelona toont ook Man City interesse in Sambi-Lokonga'

UPDATE: 'Naast Barcelona toont ook Man City interesse in Sambi-Lokonga'

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 21:15za 19-10-2019 om 21:15

Laatste update: zondag 20 oktober 2019 om 15:15zo 20-10-2019 om 15:15

RSC Anderlecht hoopt Albert Sambi Lokonga langer aan zich te binden. Indien het niet lukt, heeft paars-wit een alternatief achter de hand. In Spanje klinkt het immers dat FC Barcelona het goudhaantje aankomende zomer al willen strikken.

Het contract van Lokonga loopt in de zomer van 2020 af. Anderlecht heeft volgens Transfermarket wel de optie om de verbintenis éénzijdig met één jaar te verlengen. Toch zit paars-wit al een tijdje aan tafel met de middenvelder in verband een nog langere verbintenis. Het broertje van Paul-José Mpoku staat daar niet weigerachtig tegenover.

Bij Anderlecht is Lokonga dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes. De negentienjarige middenvelder speelde zich zelfs al in de kijker bij de Europese top. Volgens Marca toont Barcelona interesse in Lokonga en Mundo Deportivo voegt eraan toe dat Barcelona binnenkort al zaken wil doen met Anderlecht. Volgens de Spaanse bron zou Anderlecht akkoord gaan met een deal van vijf miljoen euro.

Update: Barcelona is naar verluidt niet de enige ploeg die interesse toont in Lokonga. Zo valt bij Marca te lezen dat ook Man City denkt aan de middenvelder. Daarnaast heeft ook Sevilla het talent van Anderlecht op het lijstje gezet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws