Na revelatie in 1B wil KV Mechelen-uitblinker Storm nu ook revelatie worden in 1A

Na revelatie in 1B wil KV Mechelen-uitblinker Storm nu ook revelatie worden in 1A

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 21:30wo 21-08-2019 om 21:30

KV Mechelen kon niet veel beter aan het nieuwe seizoen beginnen. Na vier speeldagen staat het mee aan de leiding bij de Maneblussers. Eén van de uitblinkers in het seizoensbegin van Malinwa, is Nikola Storm.

Storm was in 1B één van de uitblinkers bij KV Mechelen en zet zijn sterke vorm nu gewoon voort. Hij hoopt in 1A ook te kunnen overtuigen. "De doelen zijn dezelfde als vorig seizoen: een paar goeie matchen spelen, zo belangrijk mogelijk zijn voor de ploeg en dubbele cijfers halen", zegt Storm.

"Vorig seizoen zei ik dat ik tien goals en tien assists wilde. Ik kwam uit bij twaalf en acht. Als ik nu bij twintig goals betrokken kan zijn, zal ik heel tevreden zijn", geeft Storm aan bij Sport/Voetbalmagazine.

Hij is alvast goed begonnen aan het seizoen. Dat hij koos voor een stapje terug in 1B is volgens hem de juiste keuze. "1B heeft veel goeds met me gedaan. Toen ik de stap zette, speelde er veel twijfel in mijn hoofd. Wat gaat er nu met mij gebeuren? Je komt van Club en gaat naar 1B... Voor velen, ook voor mij, moeilijk te begrijpen. Maar toen zei ik tegen mezelf: the only way is up", aldus Storm.

Poll

Kan Storm dubbele cijfers halen dit seizoen?

(284 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws