UPDATE: Volgende (belofte) aankoop van Club Brugge lijkt een feit

UPDATE: Volgende (belofte) aankoop van Club Brugge lijkt een feit

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 07:00wo 21-08-2019 om 07:00

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 10:40do 22-08-2019 om 10:40

Club Brugge neemt dra afscheid van Sofyan Amrabat. De Nederlands-Marokkaanse middenvelder is op weg naar het Italiaanse Hellas Verona. Intussen heeft Blauw-Zwart al een vervanger voor Amrabat rondlopen.

Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat Ousseynou Diagne (20) op proef is in het Jan Breydelstadion. De defensieve middenvelder kwam het voorbije seizoen uit voor Le Mans FC, dat uitkomt in de Franse Ligue 2. Hij mag zich nu bewijzen bij Club Brugge.

Aangezien de A-kern in Oostenrijk vertoefde voor de Europese wedstrijd tegen LASK Linz, trainde Diagne voorlopig mee met de U21 van Club Brugge. Verwacht wordt dat hij eerstdaags ook bij het team van Philippe Clement aansluit om zich te bewijzen.

Topaankoop
Naast testspeler Diagne wil Club Brugge er nog altijd een controlerende middenvelder bij, eentje die de concurrentie moet aangaan met Mats Rits. De naam van Victor Wanyama viel al, maar diens komst hangt wellicht af van een eventuele kwalificatie voor de Champions League-groepsfase.

Update 22/08, 10.40: Volgens Sportwereld komt Diagne over van Le Mans. In zijn testdag(en) kon de middenvelder dus voldoende overtuigen. Volgens de krant is Diagne een belofte voor de positie van verdedigende middenvelder. Club Brugge zal dus nog werk maken van een meteen inzetbare speler voor de A-kern. 

Poll

Terecht dat Amrabat mag vertrekken?

(949 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws