Antwerp reageert op stadionverbod in AZ: Alles doen om oplossing uit te werken

Antwerp reageert op stadionverbod in AZ: "Alles doen om oplossing uit te werken"

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 17:15di 20-08-2019 om 17:15

Royal Antwerp FC mag geen supporters meenemen naar het Europees duel tegen AZ Alkmaar. De partij wordt gespeeld in het stadion van Twente en de burgemeester van die stad besliste er geen uitsupporters welkom zijn.

Antwerp is verrast door de beslissing van Onno van Veldhuizen. "Onze eerste twee Europese wedstrijden tegen Viktoria Plzen zijn immers zonder noemenswaardige incidenten verlopen, met een ongelofelijke sfeer in het stadion", staat te lezen in een statement op de website van de Great Old.

"In de volledige voorbereiding naar deze wedstrijd, die door onvoorziene omstandigheden wordt afgewerkt in het stadion van FC Twente in Enschede, heeft R. Antwerp FC samen met de Antwerpse ordediensten zich steeds constructief opgesteld om de openbare orde veilig te laten verlopen."

"We bekijken momenteel de redenen voor deze beslissing en zullen er alles aan doen om een oplossing uit te werken. Zodra we verdere informatie ontvangen van de UEFA en de autoriteiten volgt verdere informatie. RAFC onthoudt zich voorlopig van verdere communicatie."

De clash tussen AZ en Antwerp van donderdagavond wordt afgewerkt in de thuishaven van FC Twente, omdat het stadion van AZ momenteel onbespeelbaar is en de Alkmaarders daarom moeten uitwijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws