Genk verhoogt transferdruk: 'Gano moet per direct meetrainen met de B-kern'

Genk verhoogt transferdruk: 'Gano moet per direct meetrainen met de B-kern'

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 15:41di 20-08-2019 om 15:41

Met nog anderhalve week op de transferklok hoopt KRC Genk nog enkele dossiers af te ronden. Aan uitgaande zijde is voornamelijk de situatie rond Zinho Gano complex. De spits moet vertrekken, maar ook niet voor eender welke prijs. Genk heeft nu een volgende stap gezet.

Volgens Het Nieuwsblad mag Gano vanaf vandaag niet meer meetrainen bij de A-kern, maar moet hij dat bij de B-kern doen. Op die manier hoopt Genk extra druk te zetten op haar spits om toch maar te vertrekken. Trainer Felice Mazzu rekent niet meer op zijn diensten.

Toch is Genk van plan om nog munt te slaan uit zijn vertrek. Zo mikken de Limburgers voornamelijk op een definitieve transfer van twee miljoen euro. Aangezien dat bedrag vrij hoog ligt, lijkt een Belgische club uitgesloten. Waasland-Beveren wordt dinsdag wel concreet in verband gebracht met Gano.

Een andere optie is natuurlijk om de aanvaller aan een club uit het buitenland te slijten. Dat ziet Gano zelf ook het liefst zitten. Ook daar duikt echter hetzelfde struikelblok op: de vraagprijs. Genk zou daarnaast bereid zijn om te verhuren, maar enkel als (een deel van) de loonkost overgenomen wordt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat kan Genk best doen met Gano?

(626 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws