UPDATE: ‘Poulain vertrekt bij Club Brugge en tekent een contract voor twee jaar’

UPDATE: ‘Poulain vertrekt bij Club Brugge en tekent een contract voor twee jaar’

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 08:33ma 24-06-2019 om 08:33

Laatste update: dinsdag 9 juli 2019 om 09:14di 09-07-2019 om 09:14

Na drie en een half seizoenen bij Club Brugge mocht Benoît Poulain vertrekken. De 31-jarige verdediger zoekt nu naar een nieuwe ploeg. Aan interesse is er geen gebrek.

Het Laatste Nieuws meldt dat de verdediger uit verschillende ploegen kan kiezen. De Fransman spreekt momenteel met het Turkse Kayserispor, dat de verdediger er graag bij wil halen. Ook twee andere Turkse clubs tonen interesse.

Na vijf seizoenen in België gespeeld te hebben kan Poulain ook terugkeren naar zijn ex-club Nîmes Olympique, de club van zijn geboortestad en waar de familie Poulain ook een deel van de vakantie spendeerde.

Belgische interesse
De ex-verdediger van Club Brugge geniet ook interesse vanuit België. Meer bepaald gaat het om het Cercle Brugge, dat ook Guillaume Hubert wil aantrekken van Club Brugge. De Fransman lijkt echter de voorkeur te hebben voor Frankrijk of een avontuur in Turkije.

Update 07/07, 13.40: Indien Cercle Brugge nog altijd denkt aan Poulain, zal het snel moeten handelen. De Franse verdediger reist immers woensdag met zijn vrouw Dorothee richting Turkije. In Turkije klinkt het dat Poulain gaat onderhandelen met Kayserispor over een contract. 

Update 09/07, 09.14: Het Laatste Nieuws meldt dat Benoit Poulain overeengekomen is met het Turkse Kayserispor. De verdediger zal er een contract voor twee seizoenen tekenen. Blauw-Zwart is nog naarstig op zoek naar een defensieve versterking.

Poll

Had Club Brugge Poulain moeten houden?

(488 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws