'Anderlecht moet binnenkort afscheid nemen van twee krasse knarren'

'Anderlecht moet binnenkort afscheid nemen van twee krasse knarren'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 18:15wo 22-05-2019 om 18:15

Bij het Anderlecht van Marc Coucke zijn er nog weinig sporen te vinden van het vorige bestuur. Heel wat ervaren rotten zochten al andere oorden op. Nu is het ook de beurt aan Claude Collignon (79) en Jean-Pierre Kindermans (75), die kunnen genieten van hun pensioen.

Op 30 juni zal de club afscheid nemen van beide medewerkers, weet Sport/Voetbalmagazine. Collignon was al sinds 1980 actief bij de club. Hij werkte onder meer als verantwoordelijke voor de jeugdopleidingen en chef van de infrastructuur. In die hoedanigheid tekende hij ook de plannen van de jeugdacademie uit. Hij laat bij Anderlecht zo een klein juweeltje achter.

Jean-Pierre Kindermans, niet te verwarren met jeugdcoördinator Jean Kindermans, werkte 26 jaar bij Anderlecht. Door zijn talenknobbel hield hij zich bezig met de dossiers van niet-Europese spelers, waarvoor hij onder meer verblijfs- en arbeidsvergunningen regelde. Zowel Collignon als Kindermans bleven een jaartje langer dan voorzien in dienst om hun opvolgers op te leiden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws