Chelsea loopt in strijd om Champions League-ticket tegen duur puntenverlies aan

Chelsea loopt in strijd om Champions League-ticket tegen duur puntenverlies aan

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 23:05ma 22-04-2019 om 23:05

Chelsea heeft in de strijd om een Champions League-ticket duur puntenverlies geleden. Burnley slaagde erin om op Stamford Bridge een punt te pakken en is zo goed als zeker veilig: 2-2. 

Alle doelpunten werden voor de rust gemaakt. Burnley ging na acht minuten knap aan de leiding dankzij Jeff Hendrick, die Kepa Arrizabalaga passeerde met een harde volley na een corner. Eden Hazard gaf daarna de assist voor de 1-1. N'Golo Kanté tekende voor de gelijkmaker. 

De comeback was compleet nadat Gonzalo Higuain er niet veel later 2-1 van maakte. De Argentijn speelde zichzelf met een mooie pirouette vrij en schoot snoeihard binnen. Nog voor de rust maakte Barnley weer gelijk. Ashley Barnes profiteerde optimaal van slecht dekwerk van Chelsea: 2-2.

Chelsea zette in de tweede helft alles op de aanval en was een aantal keren dicht bij de winndende goal, maar Burnley slaagde erin om een punt uit het vuur te slepen in Londen. Chelsea weigert om plek drie over te nemen van Tottenham Hotspur. De eerste vier gaan naar de Champions League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws