Tottenham mist mogelijk derde speler tegen Ajax: Ik ben niet optimistisch

Tottenham mist mogelijk derde speler tegen Ajax: "Ik ben niet optimistisch"

22-04-2019 17:33
2

Tottenham Hotspur moet het in de eerste wedstrijd tegen Ajax doen zonder Harry Kane en Heung-Min Son, maar mist mogelijk een derde speler. Moussa Sissoko is een twijfelgeval voor de wedstrijd in Engeland.

De middenvelder raakte in de wedstrijd tegen Manchester City in de kwartfinale van de Champions League geblesseerd aan zijn lies en mist al de duels met Brighton & Hove Albion en West Ham United. "Hij zal de komende twee weken niet fit zijn", vertelt manager Mauricio Pochettino op de persconferentie. "Ik hoop dat hij op tijd hersteld is, maar ik ben niet optimistisch."

Pochettino kan ook niet bouwen op Harry Winks, die terugkomt van een liesblessure. "De ene dag gaat het goed en de andere dag minder. Misschien is hij dinsdag beschikbaar, ik weet het niet."

"We denken momenteel niet aan Ajax, zoals we tegen Manchester City hebben laten zien", zegt Pochettino. "We hebben laten zien dat we gefocust zijn op de Premier League. We focussen ons nu op Brighton." 

Tottenham heeft twee doelen voor de rest van het seizoen. "We willen eindigen in de topvier en Ajax verslaan, maar we doen het stap voor stap. De spelers weten het. Hun gedrag en mentaliteit is perfect. Dat hoef ik ze niet te zeggen."

No Poll