'Bale bezorgt Real Madrid kopzorgen, De Koninlijke denkt aan verhuur'

'Bale bezorgt Real Madrid kopzorgen, De Koninlijke denkt aan verhuur'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 10:01ma 22-04-2019 om 10:01

Voor Gareth Bale is geen toekomst meer bij Real Madrid. De Spaanse sportkrant Marca pakt maandag uit met het nieuws dat De Koninklijke in de zomer koste wat kost van de 29-jarige aanvaller verlost wil worden.

Trainer Zinedine Zidane keerde vorige maand terug in het Estadio Santiago Bernabéu en hij stelt geen prijs op de aanwezigheid van Bale. Bovendien wordt de Welshman vanwege zijn wisselvallige prestaties regelmatig uitgefloten door de eigen fans. Hij mag dan ook vertrekken, maar Real Madrid heeft één probleem. Nog geen enkele club heeft zich voor Bale gemeld.

De uittredend Champions League-kampioen overweegt daarom om de oud-speler van Tottenham Hotspur eerst een jaar te verhuren, mogelijk met optie tot koop. Real hoopt dat de blessuregevoelige Bale op die manier zijn transferwaarde weer wat opvijzelt. Zijn salaris vormt hoe dan ook een obstakel: Bale heeft een contract tot medio 2022 ter waarde van 17 miljoen euro per seizoen. Weinig clubs lijken dat op te kunnen hoesten.

De vleugelaanvaller speelt sinds de zomer van 2013 in de Spaanse hoofdstad. Real betaalde destijds ruim honderd miljoen euro aan Tottenham.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Real Madrid Bale houden?

(208 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws