'Anderlecht wil nog zes spelers lozen op Deadline Day, maar opties zijn beperkt'

'Anderlecht wil nog zes spelers lozen op Deadline Day, maar opties zijn beperkt'

31-01-2019 13:45
19

Terwijl Anderlecht alles in werk stelt om een nieuwe spits aan te trekken, hoopt het technische duo Frank Arnesen en Michael Verschueren ook nog van minstens zes spelers af te geraken. Het zal voor de sportieve leiders echter een hels karwei worden om een oplossing te vinden voor deze heren.

RTBF meldt dat Antonio Milic, Ivan Santini, Ognjen Vranjes de belangrijkste namen zijn van wie Anderlecht af wil geraken. Opvallend: het drietal streek afgelopen zomer pas neer in Brussel. Het trio voldoet echter niet aan de verwachtingen. Anderlecht hoopt op een lucratief bod uit het Midden-Oosten, maar Santini zelf ziet een dergelijke stap niet zitten. Probleemgeval Vranjes ligt naar verluidt helemaal dwars, terwijl het rond Milic akelijk stil is.

Het Nieuwsblad schrijft dat Luka Adzic, Dennis Appiah en Kenny Saief ook nog mogen vertrekken. Alleen is er vooralsnog voor geen van de drie een concreet bod uitgebracht. Dat is wel het geval voor Mohammed Dauda, die in de belangstelling van het Nederlandse Vitesse staat.

Lees ook: LIVE: Transfer Deadline Day, volg het transfernieuws uit binnen- en buitenland