Anderlecht is onklopbaar! De beste wedtips tot maar liefst 3 keer je inzet!

Anderlecht is onklopbaar! De beste wedtips tot maar liefst 3 keer je inzet!

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 13:50vr 17-08-2018 om 13:50

RSC Anderlecht opent de vierde speeldag in de JPL met een thuiswedstrijd tegen Royal Excel Moeskroen. De Brusselaars zijn uiteraard de topfavoriet voor dit duel. Winst staat in de sterren geschreven, winst voor jouw portefeuille dus ook!

Het is vrijdagavond even David tegen Goliath, maar in deze strijd wint Goliath het. RSC Anderlecht heeft dit seizoen nog niet verloren en zal dat meer dan waarschijnlijk ook niet doen tegen Moeskroen. De Henegouwers zijn dan ook bijzonder slecht begonnen aan het seizoen. Geen enkele wedstrijd gewonnen, geen enkel punt en ook heel veel zorgen.

Betway Boost: Anderlecht wint en beide teams scoren, van 2,60 naar 3,00 keer je inzet!
Bookmaker Betway heeft voor deze wedstrijd ook een mooie boost klaar! Anderlecht bewees dit seizoen al dat het kon scoren, maar dat het ook veel doelpunten slikt. Een wedstrijd waarin beide teams scoren en Anderlecht wint is dus zeker een grote optie. Komt het ook zover? Dan kan je via deze Betway boost je inzet maar liefst verdrievoudigen!

De beste wedtips voor deze match van Daily Odds!
Ook de wedexperts van Daily Odds hebben enkele tips voor jou. Net zoals bij VP geloven ze bij Daily Odds enorm in de winst voor Anderlecht. De odds daarvoor zijn bij de bookmaker niet bepaald hoog, maar er werden toch enkele mooie wedtips gevonden!

– Anderlecht wint (odd 1,20)
– Anderlecht wint en er vallen meer dan 3,5 doelpunten (odd 2,20)
– Anderlecht scoort meer dan 2,5 keer (odd 1,72)

Genoeg opties dus om er nog een mooie wedstrijd van te maken! Open een rekening bij Betway via één van de links in het artikel!

Bekijk het laatste nieuws