UPDATE: Bevestiging van interesse in Gent-target: Nog niet gedaan

UPDATE: Bevestiging van interesse in Gent-target: "Nog niet gedaan"

Gepubliceerd: woensdag 18 juli 2018 om 19:31wo 18-07-2018 om 19:31

Door het vertrek van Stefan Mitrovic en Samuel Gigot is de verdediging van KAA Gent bezig aan een make-over. De Buffalo's lijken nog versterking te zoeken. Die hebben ze in Nederland gevonden.

Naast Igor Plastun zou Gent nog een extra verdediger willen aantrekken. Dat moet de Nederlander Mike te Wierik worden. De centrale verdediger komt momenteel uit voor FC Groningen. Tegenover Boerenmacht gaf de verdediger aan dat Gent tot vier aanbiedingen heeft gedaan op de Nederlander. Die zijn tot dusver allemaal afgewezen.

Gent moet de hoop echter nog niet opgeven. Het laatste bod was 'zodanig mooi' dat de Nederlandse club begint te twijfelen, meldt Merijn Slager van RTV Noord. Te Wierik is een 26-jarige centrale verdediger die vorig seizoen transfervrij werd overgenomen van Heracles Almelo. Hij kwam afgelopen seizoen 35 keer uit voor FC Groningen.

Update 19:31 uur: Groningen heeft tegenover Dagblad van het Noorden inmiddels ook bevestigd dat er interesse is in Te Wierik. "We hebben biedingen tot dusver afgeslagen, maar hebben niet idee dat het al gedaan is", vertellen algemeen directeur Hans Nijland en technisch manager Ron Jans.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws