'Higuain moet plaatsmaken voor Ronaldo: Juventus accepteert 30 miljoen verlies'

'Higuain moet plaatsmaken voor Ronaldo: Juventus accepteert 30 miljoen verlies'

15-07-2018 22:45

Gonzalo Higuain lijkt het grootste slachtoffer te worden van de komst van Cristiano Ronaldo. Juventus is volgens Italiaanse en Britse media bereid om de Argentijnse topschutter te verkopen.

Chelsea lijkt voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, melden The Sun en de Italiaanse tak van Sky Sports. Maurizio Sarri, de nieuwe trainer van The Blues, hoopt op Stamford Bridge te worden herenigd met Higuain: de dertigjarige Argentijn werkte tijdens het seizoen 2015/2016 met Sarri samen bij Napoli en kwam toen tot liefst 36 Serie A-treffers.

Na afloop van dat seizoen vertrok El Pipita naar Juventus voor een bedrag van negentig miljoen euro. De regerend Italiaans landskampioen dreigt flink verlies te maken. Engelse en Italiaanse media denken dat Chelsea Higuain kan ophalen voor een bedrag tussen de 54 en 60 miljoen euro. Wanneer de Argentijn daadwerkelijk naar Londen verhuist, lijken Olivier Giroud en Alvaro Morata te mogen vertrekken. Volgens The Sun is Sarri bereid om de twee spitsen op te offeren voor Higuain.