Sterkhouder van RSCA blijft geheimzinnig over toekomst: Nog niet gesproken

  Sterkhouder van RSCA blijft geheimzinnig over toekomst: "Nog niet gesproken"

  zondag 20 mei 2018 om 22:03

  Er leek geen twijfel over te bestaan dat Kara Mbodji aan het einde van dit seizoen Anderlecht zou verlaten. Dat wil hij echter nog niet bevestigen. Tegenover Het Laatste Nieuws blijft hij geheimzinnig over zijn toekomst.

  "Of ik blijf bij Anderlecht? Daar ben ik nog niet mee bezig. Ik heb het er nog niet over gehad met Coucke of Vanhaezebrouck", aldus de Senegalees. De kans dat hij vertrekt, lijkt echter toch bijzonder groot te zijn.

  De verdediger maakte na maanden belssureleed zondag zijn terugkeer in de basis van paars-wit. "En daar heb ik hard voor moeten werken", zegt hij. "Terugkeren voor het einde van het seizoen was een doel voor mij. Ik heb elke dag bijzonder hard moeten werken om weer op het veld te kunnen staan. De club heeft vooral op mentaal vlak enorm bijgedragen aan mijn terugkeer", klinkt het.

  Plaats een reactie

  pateken +2773
  zondag 20 mei 2018 om 22:16
  Sterkhouder? vandaag: traag, steeds mekkerend ( zogezegd richtlijnen gevend) op elke medespeler zelfs als hij duidelijk in de fout ging, over van zichzelf, weinig secuur enz... en ja hij komt pas terug uit blessure,maar is een heel modale speler al noemt hij zichzelf The King.
  Vind ik leuk
  zondag 20 mei 2018 om 22:37
  Het is toch ne beer....
  Vind ik leuk
  Kettos +707
  maandag 21 mei 2018 om 09:52
  Is echt wel een sterkhouder. Was nog niet helemaal fit. Helemaal fit is hij top en zie ik niet meteen een betere verdediger in de pintjesliga.
  Vind ik leuk
  SD +6072
  zondag 20 mei 2018 om 22:40
  Normaal dat hij zijn intenties niet hangt aan de grote klok van HLN; want straks weet dit gazetje ook te vertellen hoe lang zijn p... is.
  Vind ik leuk
  Toca +28075
  zondag 20 mei 2018 om 22:44
  Denk dat we dat liever niet weten;-)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Sterkhouder van RSCA blijft geheimzinnig over toekomst: "Nog niet gesproken"