Genk pakt de drie punten aan de kust na een dol slot van de wedstrijd

  Genk pakt de drie punten aan de kust na een dol slot van de wedstrijd

  dinsdag 16 januari 2018 om 22:21

  Oostende en Racing Genk hadden nog een inhaalwedstrijd te goed en die werd dinsdagavond gespeeld. Het werd 1-2 aan de kust.

  De wedstrijd begon met balbezit voor Oostende. Al was de eerste grote kans van de wedstrijd wel voor de bezoekers. Malinovski zwiepte de bal goed voor doel, maar Pozuelo miste zijn kopbal volledig. Hier zat veel meer in voor de bezoekers.

  Ook daarna bleven de betere kansen voor de bezoekers. Op het half uur werd het pas echt warm voor Oostende, Wouters mocht na een hoekschop vrij inkoppen van aan de tweede paal. Hij raakte diezelfde paal. Vijf minuten later was het dan toch prijs voor Genk. Ingvartsen nam met zijn linker Dutoit mooi te grazen.

  Vijf minuten na rust maakte Lombaerts de 1-1, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Oostende bleef na rust drukken en verdiende een doelpunt. Dat doelpunt viel ook. In de 90e minuut vloerde Maehle zijn eigen doelman onder druk van Akpala. Wedstrijd nog niet gespeeld. In de tweede minuut van de extra tijd zette Maehle zijn foutje recht. Hij vond Buffel en die maakte in twee tijden af. Genk haalt het zo na een onderhoudende wedstrijd met 1-2.

  Plaats een reactie

  juan +275
  dinsdag 16 januari 2018 om 22:25
  Hopelijk luidt dit de heropstanding in.
  Vind ik leuk
  GT8 +501
  dinsdag 16 januari 2018 om 22:44
  Dramatische wedstrijd van Genk. Zet Vanzeir toch op tweede helft, Ingvartsen won geen enkel duel en mag zondag toch niet meedoen..
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3489
  dinsdag 16 januari 2018 om 23:01
  2e helft trok weer op niets met alweer een laat tegendoelpunt..gelukkig nog de 1-2.. in de stand maakt dit een groot verschil
  Vind ik leuk
  wesleyvb +923
  woensdag 17 januari 2018 om 02:18
  Mannekes, met uw negatief gedoe hier! Heb je gezien hoe die werkten voor elkaar! zelfs Pozuelo ging in de tackle en haalde zijn verloren ballen terug! Nog nooit gezien.deze overwinning is behaalt door NIET op te geven en tot de laatste minuut op karakter te spleen! 2de helft trok op niks zegt er hier ene!!! Ja da kan goed zijn, had je liever een 2de helft gezien met mooi voetbal en zonder 3 punte naar huis! Eerst karakter in die ploeg hebben terug, winnen en dan komt voetbal, nu moeten we punten pakken!
  Vind ik leuk
  Siculiana +112
  woensdag 17 januari 2018 om 09:36
  Bij de 1-1 tv uitgezet en slechtgezind gaan slapen. Helemaal voor niets :-).
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws