Vanhaezebrouck ziet amper concurrentie: Weinig ploegen kunnen niveau aan

Vanhaezebrouck ziet amper concurrentie: "Weinig ploegen kunnen niveau aan"

07-11-2017 07:45
5

Hein Vanhaezebrouck was maandagavond te gast bij Extra Time. Tijdens de aflevering werd de topper tussen Anderlecht en Club Brugge uitvoerig besproken. De kloof tussen beide teams blijft dus negen punten. De coach van paars-wit ziet het als een gemiste kans.

Vanhaezebrouck beseft dat zijn team zeker kan wedijveren met dat van Club Brugge, maar het niveauverschil met de andere teams is wel groot. "Wij hebben getoond dat wij Club aankunnen, ook al zijn wij nog niet waar we moeten zijn. Maar ik denk niet dat er in Belgie veel ploegen zijn die Club aankunnen. Dat is wel iets wat zorgen baart”, aldus de coach van paars-wit. Vooral in eigen huis presteert de competitieleider bijzonder sterk.

"Zij spelen nu 4 keer thuis in de volgende 5 matchen en normaal verliezen zij thuis geen punten. Dat betekent dat wij heel veel punten zullen moeten pakken om erbij te blijven." Toch ziet Vanhaezebrouck dat zijn team nog niet op het allerbeste niveau acteert. "Ik zie wel dat een aantal jongens stilaan naar zijn beste vorm toegroeit. Dendoncker is aan het terugkomen, veel andere jongens ook. Een aantal anderen hebben wel nog wat werk." Ook Sven Kums ziet hij stilaan groeien naar zijn beste niveau.

LEES OOK: De verklaring waarom Stanciu, Onyekuru en Teodorczyk op de bank zaten