Watford stunt bij Arsenal, Narsingh direct goud waard voor Swansea

31-01-2017 23:57

Arsenal heeft in eigen huis een even verrassende als pijnlijke nederlaag geleden tegen Watford. Zonder Christian Kabasele bij de bezoekers werd het 1-2. Swansea City pakte de volle buit tegen Southampton.

Arsenal - Watford 1-2
Met acht punten minder dan Chelsea is Arsenal de meest serieuze achtervolger van de koploper, maar daar was dinsdagavond weinig van te maken. De ploeg van trainer Arsène Wenger beleefde een dramatische start tegen Watford. Via Younes Kaboul en Troy Deeney stond het binnen dertien minuten 0-2 voor de bezoekers. In de tweede helft deed Alex Iwobi nog wel iets terug, maar verder dan dat kwam Arsenal niet (1-2).

Swansea City - Southampton 2-1
Swansea City knokt dit seizoen tegen degradatie en moest het in eigen huis opnemen tegen Southampto. Bij Swansea begon aanwinst Luciano Narsingh op de bank. Swansea zeven minuten voor rust op voorsprong door een treffer van Alfie Mawson.

Toen Shane Long al snel in de tweede helft gelijkmaakte, dreigde het toch weer mis te gaan voor Swansea, dat zeventiende staat in de Premier League. Maar de debuterende Narsingh voorkwam dat. De Nederlandse international had twintig minuten voor tijd een prima assist in huis en bediende Gylfi Sigurdsson, die de winnende treffer voor zijn rekening nam: 2-1.