Opmerkelijke oproep van FIFA-fans: Kiss my wife moet in het spelletje

Opmerkelijke oproep van FIFA-fans: "Kiss my wife moet in het spelletje"

30-05-2016 16:22

Yannick Carrasco maakte zich even onsterfelijk bij de fans van Atlético Madrid. De Rode Duivel prikte tijdens de Champions League-finale tegen Real Madrid de gelijkmaker tegen de netten. Carrasco vierde zijn doelpunt op een heel opmerkelijke manier. En dat zijn de fans van FIFA niet ontgaan. 

Carrasco trok na zijn doelpunt richting het publiek. Hij wist uiteraard dat zijn vriendin Noémie Happart in de tribune zat. De Belgische international twijfelde niet en gaf haar een flinke kus. Deze viering ging ondertussen de wereld rond. Maar de fans van het populaire spelletje FIFA willen graag een stapje verder gaan. Deze viering moet volgens hun opgenomen worden bij FIFA 17. 

"De nieuwe viering in FIFA 17: 'Kiss my wife as a boss", klinkt het in één tweet. "FIFA 17 zou maar beter deze viering toevoegen. Ik wil mijn liefjes kussen nadat ik in de negentigste minuut de winnende goal gescoord heb", gaat het verder. "Ik smeek je om deze viering toe te voegen bij FIFA 17", aldus een andere fan. Benieuwd of EA Sports, de makers van het spelletje, even enthousiast zullen reageren.