Dit was de dag: Populaire Mechelen-speler, Carcela met heiwmee en Hasi onder vuur

Dit was de dag: Populaire Mechelen-speler, Carcela met heiwmee en Hasi onder vuur

04-12-2015 20:18

In de rubriek 'Dit was de dag' geeft VoetbalPrimeur.be je een update van het grootste voetbalnieuws van de bijna afgelopen dag. Op die manier ben je op de hoogte van elk nieuwtje en kun je morgen weer met iedereen meepraten over de belangrijkste bijzaak ter wereld.  

Winter- of zomerkoopje
Dat Anderlecht Milos Kosanovic wil, is geen geheim. Paars-wit wil hem liefst pas in de zomer halen, maar door de concurrentie van onder meer Ajax en Standard moet het waarschijnlijk sneller tot actie overgaan. Mogelijk koopt Anderlecht Kosanovic al tijdens de winter, maar mag hij tot de zomer in Mechelen blijven.

Carcela zoekt hulp
Mehdi Carcela verliet de afgelopen zomer Standard. Hij trok naar Benfica, maar in Portugal kan de winger zich niet doorzetten. Carcela komt bij Benfica amper aan spelen toe. Tijdens de winterstop hoopt hij op een oplossing. Mogelijk biedt Standard hem een helpende hand. De Rouches willen Carcela graag enkele maanden huren

#HasiBuiten
Tijdens zijn debuutjaar maakte Besnik Hasi Anderlecht kampioen, maar de tijd van glorie ligt al ver achter de trainer. Er komt almaar meer kritiek op Hasi. Op Twitter doet de hashtag ‘#HasiBuiten’ al de ronde. En ook Aad De Mos pleit voor een ontslag van Hasi.

Poulain populair
Niet alleen Kosanovic is populair op de transfermarkt. Dat is ook Benoit Poulain. De verdediger van KV Kortrijk kan rekenen op de interesse van AA Gent, Anderlecht, Club Bruggge, KV Oostende en Zulte Waregem.

Vijf tegen vijf
Philippe Ombregt en Frédéric Meurisse, twee vrienden uit Brugge, brengen binnenkort een gloednieuw concept uit. De Bruggelingen werkten een project uit die een alternatief biedt voor de groeiende vraag naar flexibele sportbeleving. Het kindje kreeg de naam Garrincha mee.