Anderlecht moet zich reppen voor Kosanovic: vreemde constructie op komst?

Anderlecht moet zich reppen voor Kosanovic: vreemde constructie op komst?

04-12-2015 09:10

Het is al een tijdje geen geheim meer: Anderlecht wil Milos Kosanovic binnenhalen. De sterkhouder van KV Mechelen is verdediger nummer één op het lijstje van de Brusselaars. Al zal een transfer niet zo eenvoudig te realiseren zijn. 

Zo zitten onder meer de Nederlandse topclub Ajax en Groningen al achter de Serviër. Ook Daniël Van Buyten, de sportief raadgever van Standard en goede vriend van de technisch directeur van KV Mechelen Olivier Renard, zou de naam van Kosanovic al laten vallen hebben in Sclessin. Een groot probleem voor Anderlecht dus, die al sinds de zomer naar de diensten van de centrale verdediger hengelen.

Het oorspronkelijke plan van paars-wit was om in de volgende zomermercato een transfer te realiseren. Maar het ziet er nu naar uit dat Anderlecht zich zal moeten reppen door de enorme interesse in Kosanovic. De Brusselaars zouden via een speciale contructie dan toch nog Kosanovic willen binnenhalen. Zo wil Anderlecht Kosanovic deze winter al kopen, maar hem nog tot het einde van het seizoen stallen bij zijn huidige club KV Mechelen. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Op deze manier kan Anderlecht zeker zijn van een toptransfer én moet het volgend jaar niet meer op zoek gaan naar een extra centrale verdediger. Goedkoop zal de transfer zeker niet zijn. KV Mechelen wil voor de Servische international minstens 2,5 miljoen euro vangen.