OFFICIEEL: Standard laat Alzate met onmiddellijke ingang vertrekken

OFFICIEEL: Standard laat Alzate met onmiddellijke ingang vertrekken

6 mei - 18:28 Laatste update: 18:29
8

Het seizoen is nog niet helemaal voorbij, maar voor Steven Alzate zit dat er wel al op bij Standard. De club heeft besloten om met onmiddellijke ingang afscheid te nemen van de middenvelder.

Dat kondigt de club aan via de officiële kanalen. Alzate werd dit seizoen gehuurd van Brighton en zal ook niet langer blijven. Daarop heeft de club besloten om al voor het einde van het seizoen afscheid te nemen van de middenvelder.

'Aangezien onze club zich vooral wil concentreren op de spelers die hier volgend seizoen zullen zijn, was het goed om Steven voor de rest van het seizoen terug te laten keren naar Brighton', schrijft men bij Standard.

Voor Alzate komt er zo een moeilijk einde aan zijn periode bij Standard. Hij kende er momenten met ups en downs en verloor onder Ivan Leko zijn basisplek helemaal in de Play-Offs. Hij speede dit seizoen 25 partijen voor de Rouches, waarin hij goed was voor twee doelpunten en vier assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.