OFFICIEEL: Opnieuw goed nieuws bij Cercle, Francis verlengt contract

OFFICIEEL: Opnieuw goed nieuws bij Cercle, Francis verlengt contract

6 mei - 19:14
2

Enkel maar goed nieuws bij Cercle Brugge de laatste weken. De Vereniging speelt nog steeds voor een Europees ticket en zal op de koop toe nog wat langer kunnen rekenen op Abu Francis. De middenvelder verlengt zijn contract bij Cercle.

Dat kondigt de Vereniging aan op de officiële kanalen. Francis had nog een contract tot medio 2025, maar heeft dat met één seizoen verlengd. Met optie op nog een extra seizoen. De Ghanees wordt daarmee beloond na een goed seizoen.

“Ik ben zeer blij dat ik een jaar extra kan bijtekenen en kijk al uit naar wat nog komt", aldus Francis. "Cercle geeft mij veel kansen, dat is het belangrijkste. Met deze verlenging tonen ze dat ze in mij geloven", klinkt het.

Francis raakte begin dit seizoen geblesseerd en stond maanden aan de kant, maar wist na zijn terugkeer wel weer een basisplek te bemachtigen. "Na mijn blessure ben ik sterker dan ooit tevoren. Het is ook steeds leuker om na een blessure terug te komen in een team dat goed draait. Iedereen hier is hongerig en pusht elkaar", geeft Francis nog mee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.