Hjulsager spreekt over toekomst bij KAA Gent: “Ik weet wat ik in mijn mars heb”

Hjulsager spreekt over toekomst bij KAA Gent: “Ik weet wat ik in mijn mars heb”

6 mei - 15:11
1

Andrew Hjulsager kampte met een blessure, maar is weer terug van weggeweest bij KAA Gent. De middenvelder heeft nog een contract voor één jaar en sprak met Het Nieuwsblad over zijn toekomst.

Hjulsager weet dat hij nog van waarde kan zijn bij KAA Gent. “Ik lig nog één jaar onder contract bij KAA Gent. De laatste maanden stond ik niet stil bij mijn toekomst, maar probeerde ik me gewoon te focussen op mijn herstel en wilde ik enkel maar zo snel als mogelijk terug op het veld te staan. Ik weet wat ik in mijn mars heb en voel me nog altijd goed bij KAA Gent.”

Ook de familie van Hjulsager geniet in Gent. “Mijn gezin heeft het ook naar hun zin in Gent, want we woonden al langer in deze stad. We vinden het hier leuk, maar in voetbal focus je beter gewoon op de volgende match. We proberen nu gewoon eerst om dat Europees ticket af te dwingen en nadien staat er vakantie gepland. Nadien zullen we wel zien wat de toekomst voor mij in petto heeft.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.