Spraakmakende transfer op til: haalt Standard ex-vedette terug?

Spraakmakende transfer op til: haalt Standard ex-vedette terug?

04-12-2015 12:39

Afgelopen zomer verkocht Standard flankspeler Mehdi Carcela voor vier miljoen euro, maar het zou kunnen dat hij deze winter al terug in Luik staat. Carcela breekt totaal niet door bij het Portugese Benfica, dat hem nu al terug wil verhuren.

Volgens 7Sur7 heeft Standard interesse om de Marokkaanse Belg te huren, het zou meteen de derde passage van Carcela bij Standard zijn. Bij Benfica breekt Carcela namelijk totaal niet door, hij mocht er nog door de moordende concurrentie nog maar drie keer meedoen. De 26-jarige flankspeler wil zelf ook meer speelgelegenheid krijgen.

Eerder verliet Carcela de Luikenaars al om twee jaar in Rusland te spelen bij Anzji, toen bracht hij ook al zes miljoen euro op. De vraag is echter of Standard de enige geïnteresseerde is voor Carcela, want met interlands voor zowel België als Marokko hij kan toch aardig wat adelbrieven voorleggen. 

Zeker tijdens zijn eerste passage bij Standard maakte Carcela furore, de flankspeler was vaak ongrijpbaar en lukte uiteindelijk 18 goals in 83 wedstrijden. Zijn tweede passage bij Standard was iets minder indrukwekkend, in de vorige twee seizoenen scoorde hij telkens drie goals.