'Standard heeft duidelijke beslissing genomen over toekomst van sterkhouder'

'Standard heeft duidelijke beslissing genomen over toekomst van sterkhouder'

5 mei - 22:44
4

Standard is al bezig met de voorbereidingen op komend seizoen en nam de afgelopen partijen nog een opvallende keuze. Het koos voor Matthieu Epolo in doel en liet Arnaud Bodart uit de selectie. Volgens Sudpresse een duidelijke beslissing over zijn toekomst.

Het Waalse dagblad geeft namelijk aan dat Standard van plan is om hun doelman deze zomer te verkopen. De club heeft financiële middelen nodig en Bodart gaat zijn laatste contractjaar in. De doelman lijkt dan ook klaar om op 26-jarige leeftijd een nieuwe stap te zijn.

De vraag luidt waar Bodart zijn toekomst zal liggen. Hij werd de laatste maanden gelinkt aan Rangers, Strasbourg en Borussia Mönchengladbach, maar de interesse werd nooit concreet. Door zijn contractuele situatie zal Standard waarschijnlijk genoegen moeten nemen met een bescheiden transfersom.

Zo wordt er een bedrag van 2 miljoen euro genoemd. Een bedrag dat niet onoverkomelijk is voor flink wat clubs. Met Epolo hoopt Standard de vervanger al te hebben rondlopen in eigen huis.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.