SELECTIE: Club Brugge maakt twintig namen bekend voor clash tegen PAOK

SELECTIE: Club Brugge maakt twintig namen bekend voor clash tegen PAOK

17 april - 18:19 Laatste update: 21:02
11

Club Brugge neemt het op donderdag op tegen PAOK Saloniki in Griekenland. De Bruggelingen trachten daar een 1-0 voorsprong te verdedigen. Pieter-Jan Calcoen van Het Nieuwsblad deelde via X een update over de blessures bij Club Brugge.

In zijn tweet meldde Calcoen dat Simon Mignolet nog niet terugkeert naar tussen de palen. De ervaren doelman worstelt nog steeds met een blessure en zal dus ook niet beschikbaar zijn. Eerder meldde Nicky Hayen zelf al dat de beschikbaarheid van Jorne Spileers ook nog steeds een vraagteken is. 

Aan de positieve kant kon Denis Odoi woensdag meetrainen met het team. Naast Mignolet waren ook Andreas Skov Olsen en Casper Nielsen afwezig op het trainingsveld. Ook De Cuyper, Thiago en Mechele reizen niet mee naar Thessaloniki door een schorsing.

Update: De selectie van Club Brugge is bekendgemaakt. Geschorsten De Cuyper, Thiago en Mechele zijn er uiteraard niet bij. Skov Olsen, Mignolet en Nielsen zijn niet opgenomen door een blessure. Spileers is er wel bij, maar is nog twijfelachtig. Odoi keert terug.

Selectie Club Brugge
29. Nordin Jackers
21. Joe Bursik
33. Nick Shinton
28. Dedryck Boyata
04. Joel Ordóñez
58. Jorne Spileers
06. Denis Odoi
14. Bjorn Meijer
64. Kyriani Sabbe
65. Joaquin Seys
39. Éder Balanta
15. Raphael Onyedika
20. Hans Vanaken
10. Hugo Vetlesen
62. Shion Homma
32. Antonio Nusa
08. Michał Skóraś
68. Chemsdine Talbi
77. Philip Zinckernagel
09. Ferran Jutglà 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.