'Dortmund ziet spitsen uitvallen in aanloop naar cruciale clash tegen Atlético'

'Dortmund ziet spitsen uitvallen in aanloop naar cruciale clash tegen Atlético'

16 april - 17:50 Laatste update: 17:51

Donyell Malen ontbreekt dinsdagavond bij Borussia Dortmund in de Champions League-kraker tegen Atlético Madrid. De aanvaller kampt met knieklachten en maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie, meldt Ruhr Nachrichten. Daarnaast ontbreekt ook Sébastien Haller in de selectie.

Malen moest de laatste weken al verstek laten gaan tegen VfB Stuttgart, Bayern München en in het heenduel met Atlético. Afgelopen weekend viel hij echter in tegen Borussia Mönchengladbach. De 25-jarige aanvaller deed 36 minuten mee. Dat leek een flinke opsteker in aanloop naar de return tegen de Spaanse topclub, maar hij moest de afsluitende training toch weer aan zich voorbij laten gaan, weet Ruhr Nachrichten.

De afwezigheid van Malen is een streep door de rekening voor Dortmund, dat ook niet kan beschikken over Haller. De voormalig Ajax-spits komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie, nadat hij tegen Gladbach al snel uitviel met een enkelblessure. Haller maakte tijdens de slotfase in Madrid nog de belangrijke aansluitingstreffer (2-1). Daardoor mogen Die Borussen blijven dromen van een plekje in de halve finale van de Champions League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.