Skoras verovert harten van Club Brugge-fans: Verkiezen hem boven Skov Olsen

Skoras verovert harten van Club Brugge-fans: "Verkiezen hem boven Skov Olsen"

15 april - 23:10
8

Ook tegen Royal Antwerp FC speelde Michal Skoras opnieuw een sterke wedstrijd en was hij ook goed voor een doelpunt. Zijn basisplek lijkt hij daarmee helemaal veroverd te hebben en ook de harten van de supporters van Club Brugge.

Bij Extra Time was men ook bijzonder lovend voor de Poolse flankaanvaller. "Het was nog maar zijn eerste competitiegoal, maar Skoras brengt toch echt wel iets", geeft Filip Joos aan in het programma.

Skoras nam de voorbije weken de plek over van Andreas Skov Olsen, die het misschien wel moeilijk zal krijgen om zich terug in de ploeg te werken. "Skov Olsen heeft betere stats, maar als je de supporters vraagt wie ze moeten zetten denk ik dat een groot deel toch voor Skoras kiest", geeft Joos nog mee. "Dankzij de energie die hij op het veld brengt. Ik denk dat fans van Club Brugge daar echt van genieten", aldus de analist.

Mede dankzij Skoras lijkt het Jan Breydelstadion weer te leven, wat een grote rol kan spelen. "Er zit terug leven in het voetbal van Club Brugge", merkt Arnar Vidarsson nog op. "Ik heb het ook zelf ondervonden. Als je als tegenstander tegen Club Brugge speelt en het stadion staat erachter dan brengt dat als tegenstander echt geen goed gevoel", geeft hij aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.