'Club Brugge strijdt met Barcelona voor handtekening van Benfica-talent Melro'

'Club Brugge strijdt met Barcelona voor handtekening van Benfica-talent Melro'

15 april - 20:18
3

Club Brugge heeft met Ardon Jashari al een nieuweling in huis gehaald, maar zit niet stil. De Bruggelingen blijven speuren naar versterking. Ook in Portugal, waar men in die zoektocht is uitgekomen bij José Melro.

Bij Mundo Deportivo weet men namelijk dat Melro binnenkort de stap richting het buitenland kan zetten. De negentienjarige flankaanvaller wist indruk te maken bij de B-ploeg van Benfica en heeft zich in de kijker gespeeld van flink wat ploegen.

Club Brugge toont naar verluidt interesse, al is er ook heel wat concurrentie. Zo worden ook FC Barcelona, Lille OSC en FC Kopenhagen genoemd als potentiële bestemming voor Melro, die bij Benfica nog een contract heeft tot medio 2025.

De flankaanvaller, die ook al uitkwam voor de U20 van Portugal, speelde tot dusver slechts één duel voor de A-ploeg van Benfica. Bij de B-ploeg was hij dit seizoen wel goed voor elf doelpunten en één assist in veertien partijen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.