‘Mignolet, Skov Olsen, maar ook geschorsten reizen mee af naar PAOK’

‘Mignolet, Skov Olsen, maar ook geschorsten reizen mee af naar PAOK’

15 april - 13:29 Laatste update: 16 april - 21:11
6

Club Brugge speelt donderdag de levensbelangrijke terugwedstrijd tegen PAOK. Volgens Het Nieuwsblad kan coach Nicky Hayen enkele spelers recupereren voor die partij. 

De kans is namelijk groot dat Andreas Skov Olsen én Simon Mignolet zullen afreizen naar Griekenland. Ook Denis Odoi en Casper Nielsen zijn inmiddels aan de beterhand en kunnen meetrainen. De vraag is natuurlijk wel of alle spelers ook kunnen starten in die partij.

Dat laatste geldt zeker niet voor De Cuyper, Mechele en Thiago. Dat drietal kreeg geel in de heenwedstrijd en is nu geschorst. Club moet donderdag een 1-0 voorsprong zien te verdedigen, maar kan dat dus niet op volle sterkte doen. 

Komende zondag mist Club dan weer Raphael Onyedika tegen Union. Hij kreeg zijn vijfde gele kaart tegen Antwerp.

Update: Niet enkel Mignolet, Odoi, Nielsen en Skov Olsen reizen mee af naar PAOK, maar ook geschorsten De Cuyper, Thiago en Mechelen zullen meegaan. Het trio mag niet meespelen, maar zullen volgens Het Nieuwsblad wel meesupporteren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.