KAA Gent boekt een eerste nederlaag: Enige verschil tussen beide teams

KAA Gent boekt een eerste nederlaag: "Enige verschil tussen beide teams"

15 april - 12:16
2

KAA Gent heeft met 2-1 verloren van OHL. Matisse Samoise was na de partij ontgoocheld, want OHL was zeker niet de betere ploeg.

"Het ontbrak ons gewoon aan efficiëntie en scherpte achterin vandaag", zo verklaart Samoise bij de officiële website"Leuven kende dat daarentegen wel. Dat was het enige verschil tussen beide teams. Als voltallige ploeg moesten we gewoon efficiënter zijn. Want het is niet zo dat we slecht speelden vandaag. Na de rust probeerden we druk te zetten om die aansluitingstreffer te scoren en kregen zelfs grote kansen, maar ook dan ontbrak het aan efficiëntie."

OHL hield KAA Gent tegen met een dubbele muur. "Dat inzakken van hun kant is logisch, natuurlijk. En dan is het moeilijk om die ruimtes te vinden en kansen te creëren. Nog eens verliezen voelt wel k*t. “We moeten er echter voor zorgen dat we er de komende matchen terug staan, want die zijn zeer belangrijk. Mechelen kan komende zaterdag over ons springen, maar wij spelen thuis, daar moeten we met vertrouwen spelen."

KAA Gent, KV Mechelen en STVV komen momenteel nog in aanmerking voor een Europees ticket. Voor Standard, OHL en Westerlo lijkt het afgelopen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.