'KRC Genk wil shoppen bij Once Caldas en gaat voor talentvolle Palacios'

'KRC Genk wil shoppen bij Once Caldas en gaat voor talentvolle Palacios'

15 april - 18:47
2

KRC Genk zal opnieuw een actieve transferzomer ondergaan, met flink wat vertrekkers. Onder andere achterin kunnen flink wat pionnen de club verlaten, waardoor Genk al op zoek moet naar vervanging. Dat zou weleens Sergio Palacios kunnen worden.

In lokale media valt namelijk te lezen dat Genk het vizier heeft gericht op Palacios, een negentienjarige verdediger die in Colombia momenteel uitkomt voor Once Caladas. Daar wist de jonge verdediger zich ook serieus in de kijker te spelen.

Een zomers vertrek lijkt alvast onafwendbaar. Zo wordt Genk genoemd als potentiële bestemming, maar ook het Spaanse Girona en het Braziliaanse Bahia hebben het vizier gericht op de Colombiaans verdediger.

Bij Genk zou Palacios alvast het voorbeeld kunnen volgen van onder meer Carlos Cuesta en Jhon Lucumi, die in het verleden ook werden weggehaald uit Colombia en doorbraken bij Genk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.